foto

Michael Benz

  • nar. Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Žena
2016 Snowden
2015 The Importance of Being Earnest (divadelní záznam)
2012 City Slacker
Newest Pledge, The
2010 'As You Like It' at Shakespeare's Globe Theatre (divadelní záznam)
1993 Příběh dinosaura

TV seriály

2017 Time After Time (TV seriál)
Pilot (E01)
2013 Panství Downton (TV seriál)
The London Season (S04E09)
1995 Malý lord Fauntleroy (TV seriál)
1992 The Tomorrow People (TV seriál)
1989 Mike & Angelo (TV seriál)

Dokumentární

2012 Shakespeare Uncovered (TV seriál)

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace