foto

Michael Benz

  • nar. Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Joker
2017 Žena
2016 Snowden
2012 City Slacker
Newest Pledge, The
1993 Jsme zpátky! Příběh dinosaurů

TV seriály

2017 Time After Time (TV seriál)
Pilot (E01)
2013 Panství Downton (TV seriál)
The London Season (S04E09)
1995 Malý lord Fauntleroy (TV seriál)
1992 The Tomorrow People (TV seriál)
1989 Mike & Angelo (TV seriál)

Dokumentární

2012 Shakespeare Uncovered (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 The Importance of Being Earnest (divadelní záznam)
2010 'As You Like It' at Shakespeare's Globe Theatre (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky