foto

Richard Short

  • nar. 8.10.1975 (44 let)
    South Shields, Tyne and Wear, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Arthur & Merlin: Knights of Camelot
2019 The Dare
2018 Cockroaches
2017 Crazy Famous
2015 A New York Love Story
2013 Butterflies of Bill Baker
2012 The Exhibitionists
2011 Café
2010 Choose
2009 Veřejní nepřátelé
2008 Kytara
Podvod
2006 Opilí slávou

TV seriály

2019 Mary Kills People (TV seriál)
A Goddamned Saint (S03E06)
Wolf, Meet Henhouse (S03E05)
Switzerland Has Trees (S03E04)
další epizody (6)
2018 Mary Kills People (TV seriál)
The Means (S02E01)
Code Black (TV seriál)
Change of Heart (S03E10)
2017 Mary Kills People (TV seriál)
Morning Glory (S01E06)
The Judas Cradle (S01E05)
Raised by Wolves (S01E04)
další epizody (6)
Time After Time (TV seriál)
Pilot (E01)
Training Day (TV seriál)
Převýchova (E01)
2016 Vinyl (TV seriál)
Královna rock'n'rollu (E09)
E. A. B. (E08)
2015 Agent Carter (TV seriál)
The Iron Ceiling (S01E05)
2013 666 Park Avenue (TV seriál)
Lazarus (E13)
The Elysian Fields (E12)
Sins of the Fathers (E11)
další epizody (4)
V utajení (TV seriál)
Something Against You (S04E12)
Dead (S04E11)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Gumový muž (S01E08)
Vera (TV seriál)
The Crow Trap (S01E03)
Ve službách FBI (TV seriál)
Co se stane v Barmě (S02E12)
2010 Gravity (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
After Hours (S01E10)
2009 Znuděný k smrti (TV seriál)
Stockolmský syndrom (S01E01)
Hranice nemožného (TV seriál)
Půlnoc (S01E18)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Soldier's Heart (E03)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vyvolení (S06E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Avatar (S09E02)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky