foto

Lisa Schrage

  • nar. 27.12.1956 (64 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Stínové komando 2 (TV film)
1998 Sladké lži (TV film)
1995 Young Again
1989 Bílá Čína
Chramst!
1988 Dreams Beyond Memory
1987 Hello Mary Lou: Prom Night II
Shades of Love: Indigo Autumn (TV film)
1981 Amatér

TV seriály

1996 Ochránce (TV seriál)
1992 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Dvojí chyba (S02E15)
1988 Pásmo soumraku (TV seriál)
The Trunk (S03E14)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Horká noc (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky