foto

Beate Jensen

  • nar. 18.10.1958 (60 let)
    Kiel, Schleswig-Holstein, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
Unter anderen Umständen - Auf Liebe und Tod (TV film)
2006 Surprise! 12 Filme von Veit Helmer
2001 Durch dick und dünn (TV film)
1998 Der Schnapper: Blumen für den Mörder (TV film)
Milenci ze severního pólu
1997 Davids Rache (TV film)
Insel der Furcht (TV film)
Místo činu: Brémy - In flagranti (TV film)
1996 Babuschka (TV film)
Bei Aufschlag Mord (TV film)
Ein Mord auf dem Konto (TV film)
1995 Klefisch - Klefischs schwerster Fall (TV film)
1993 Mörderin, Eine (TV film)
1992 Die wahre Geschichte von Männern und Frauen
Falsche Zahlen (TV film)
Traumschiff - Norwegen, Das (TV film)
1990 Froschintrige, Die (TV film)
1988 Polibek tygra
Schöne Mann, Der (TV film)
1986 Die Reise
Pattbergs Erbe (TV film)
Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1985 Koncert pro Alici
Tatort - Der Mord danach (TV film)
1984 Chinese Boxes
Lungo inverno, Il
1983 Mitten ins Herz (TV film)
1981 Auf Schusters Rappen (TV film)
1980 Luftwaffenhelfer (TV film)
Panische Zeiten

TV seriály

2006 Unter anderen Umständen (TV seriál)
2004 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Im Zweifel für... (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Němé výkřiky (S02E01)
1994 Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
1992 Schloß Hohenstein - Irrwege zum Glück (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
1989 Geschichten hinterm Deich (TV seriál)
Laura und Luis (TV seriál)
Peter Strohm (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Priester (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace