foto

Douglas Schwartz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Pobřežní hlídka - původní scénář
2011 Surfařka
1997 Rychlá kola (TV film)
1996 Daytona Beach (TV film)
1985 Crime of Innocence (TV film)
1983 Haunting Passion, The (TV film)
1980 Divocí a svobodní (TV film)
Last Song, The (TV film)
Ordeal of Dr. Mudd, The (TV film)
1979 Goldie a boxer (TV film)
Návrat doktorky Laurelové (TV film)

TV seriály

2000 Sheena (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
1992 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Showdown at Malibu Beach High (S03E05)
Pier Pressure (S03E04)
Řeka, odkud není návratu (S03E01)
další epizody (5)
1991 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Příšera v zálivu 2/2 (S02E02)
Příšera v zálivu 1/2 (S02E01)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
V hlubinách (S01E02)
Panika na Malibu Beach (S01E01)
1986 The Wizard (TV seriál)
1983 Manimal (TV seriál)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2017 Pobřežní hlídka
2011 Surfařka
1980 Ordeal of Dr. Mudd, The (TV film)

TV seriály

1983 Manimal (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

1971 Peace Killers, The

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2001 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Rescue Me (S11E22)
Makapu'u Lighthouse (S11E21)
Dead Reckoning (S11E20)
další epizody (11)
2000 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Black Widow (S11E11)
Ties That Bind (S11E10)
Ben (S11E09)
další epizody (21)
1999 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Path of Least Resistance (S10E12)
Bent (S10E11)
Gold from the Deep (S10E10)
další epizody (23)
1998 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Vrchol (S09E11)
Přátelé navěky (S09E10)
The Swimmer (S09E09)
další epizody (22)
1997 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Únos (S08E11)
Pohřešovaná (S08E10)
Návrat domů (S08E09)
další epizody (24)
1996 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Pohřbeni (S07E09)
Zahajme hry (S07E08)
Hádej, kdo přijde na večeři (S07E07)
další epizody (21)
1995 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Sweet Dreams (S06E10)
Home Is Where the Heat Is (S06E09)
Útěk z místa nehody (S06E08)
další epizody (20)
1994 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Vánoce u Pobřežní hlídky 2/2 (S05E12)
Vánoce u Pobřežní hlídky 1/2 (S05E11)
Krize (S05E10)
další epizody (23)
1993 Pobřežní hlídka (TV seriál)
The Child Inside (S04E11)
Tower of Power (S04E10)
Ironman Buchannon (S04E09)
další epizody (21)
1992 Pobřežní hlídka (TV seriál)
A Matter of Life and Death (S03E11)
Dead of Summer (S03E10)
Lifeguards Can't Jump (S03E09)
další epizody (21)
1991 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Nebezpečně krásná (S02E11)
Trofej 2/2 (S02E10)
Trofej 1/2 (S02E09)
další epizody (11)
1990 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Zemětřesení (S01E22)
Staří přátelé (S01E21)
Velký závod (S01E20)
další epizody (10)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Setkání (S01E12)
Chraň mě (S01E11)
Šílenec z mokřin (S01E10)
další epizody (12)

Herecká filmografie

TV seriály

1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky