Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (608)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|60%| Původní Pobřežní hlídka mě teda moc nebavila, takže nebudu srovnávat. Od tohoto jsem moc nečekal, jen tak náhodně z nudy jsem si to pustil. Ve finále jsem relativně spokojen. Pobavilo mě to, nenudilo, neurazilo a ani jsem se necítil trapně, protože trapných scén tu moc nebylo. Od poloviny filmu to tedy začalo být trochu ujeté, začalo to mířit do úplné parodie a to hned na více způsobů. Trochu jsem byl z toho na rozpacích, že z toho udělali takové klišé. Zaryté fanoušky původní hlídky to urazit může, ale mě naštěstí ne. Rock je tu fajn, baví mě, stejně jako ostatní postavy mi nepřijdou nejhorší. Jen ta zápletka po druhé půli filmu mi přijde dost ujetá, ale ještě v snesitelné normě dle mého měřítka. Technická stránka je dobrá, scéna, kdy zachraňovali uvízlé lidi v hořící loďce, mi přišla výborná. Takže kdyby ta druhá část filmu se věnovala pouze záchraně lidí a vztahů v hlídce, byl bych možná spokojenější. I tak mě to celkem bavilo, podíval jsem se na pír pěkných bab atd. A cameo dvou hlavních postav z původního seriálu mě absolutně nezajímalo, toť vše. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Moc s pobrežnej hliadky to teda nemá, ale ako komédia je to celkom fajn. Bavil som sa až do konca. Príbeh nič moc, ale všetko tu ťahajú postavy, ktoré majú nielen fajn hlášky ale aj casting. Dwayne je štýlová a zábavná hora svalov ako vždy a aj ten frajer Efron tu celkom dobre zapadol. Tak isto aj kočky, hlavne Alexandra Daddario s jej neuveriteľnými zvodnými dvojičkami. Myslím oči samozrejme ;P 65% - 3* ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Plytké ako pred tridsiatimi rokmi, ale vtedy sa to dalo ešte pozerať a nemalo ten nádych humoru ako z Prci, prci... Hneď v prvých minútach je zjavné, že pôjde o úroveň hodnú masturbujúceho orangutana. Efronovi tam štyri krát za minútu povedia, že je hezoun, aby si to každý všimol, ale pre prípad, že by sa našiel takýto nevšímavec, ihneď dáva dole tričko a spolu s Johnsonom si merajú, kto má väčšieho pipíka. Kriminálna zápletka je veľmi trápna a jediné čo stojí za to, sú samozrejme ženské, tie vedeli vždy dobre vybrať. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

K večerní projekci tohoto bijáku jsem si dala nejen nožky na stolek, ale i dvoječku vínka. A jak nejsem moc zvyklá po večer chlastat, teda nejen po večerech, ale i po dnech, tak se vám po té dvojce tak řechcu, až mě bolí nejen bránice, ale i čelo, jak jsem se v záchvatu, oslepena slzavým závojem liskla hlavou o konferenční stolek! Miče Bjukenena, v podání mého oblíbence svalouše Rocka, vřele DOPORUČUJI k suchému bílému. I když je vlastně jedno, co si k němu dáte, hlavně si něco dejte, pak to bude za plnou palbu! :-))) ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Mdlý a nevýrazný film, který táhnou sympatičtí herci (Efron na mě sice působí stále jako bez charismatu, ale ok, snaží se), ale vlastně nedokáže ani využít svůj námět, kdy fenomén Pobřežní hlídky vlastně vůbec neuchopuje, místo toho ho nahrazuje něčím, čím ani nikdy nebyla. Tím jde o dost líný film. I když neurážlivý. ()

Galerie (234)

Zajímavosti (18)

  • V jednej scéne Mitch (Dwayne Johnson) spomína "rock bottom". Takto sa volal posledný chmat "The Rocka" za čias jeho wrestlingovej kariéry. Odkaz padol aj na film High School Musical (2006), v ktorom stvárnil Zac Efron (Brody) hlavnú rolu, akú si zopakoval ešte v ďalších dvoch pokračovaniach. (belinko)
  • Film sa nakrúcal v meste Savannah, Georgia, USA. (Darkage)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama