foto

Susann Uplegger

  • nar. 14.1.1971 (48 let)
    Graal-Müritz, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Boden unter den Füssen
2016 Láska z fjordu: Štěstí na dosah (TV film)
Nur nicht aufregen! (TV film)
Schubert in Love
2014 Frauen verstehen (TV film)
2012 Dora Heldt: Bei Hitze ist es wenigstens nicht kalt (TV film)
Tatort - Kinderland (TV film)
2010 Tatort - Tod auf dem Rhein (TV film)
2009 Anděl hledá lásku (TV film)
Zwischen heute und morgen
2003 Mit Herz und Handschellen - Eishockey (TV film)
2002 Odvážní andělé (TV film)
2000 Tatort - Chaos (TV film)
Zurück auf Los!
www.maedchenkiller.de - Todesfalle Internet (TV film)
1999 Heimlicher Tanz (TV film)
1997 Eiskalte Liebe (TV film)
M.S. Murder (studentský film)
Sperling und der falsche Freund (TV film)
1992 Lenz (TV film)
Varieté
1990 Schlaraffenland (TV film)
1989 Jarní vody

TV seriály

2015 Kobra 11 (TV seriál)
Ukradené životy (S20E07)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt! (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Kanzleramt (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Tajemná moc (S04E09)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Konečná pro všechny (S01E09)
OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
SK Babies (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Die Deutschen (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace