foto

Philip Panov

  • nar. 7.11.1984 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zločiny z vášně: Mrtvá nevěsta (TV film)
2012 Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
Johan Falk: Organizatsija Karayan
2011 Kolik je na světě brusinek?
2009 Scener ur ett kändisskap
2008 Ženská za volantem
2004 Bombaj volá
Ladič
2002 Kouzlo psa
Čechovskije motivy

TV seriály

2015 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Wilde Nächte (E17)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2009 Wallander (TV seriál)
Hämnden (S02E01)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
2007 Hotell Kantarell (TV seriál)
1999 Eva & Adam (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace