foto

Victor Hammer

  • nar. 24.8.1957 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Hafan hasičem
Ten Největší
2004 Starosti starosty
2001 Ball & Chain (TV film)
Till Dad Do Us Part (TV film)
1999 Kilroy (TV film)
1998 Hrozny hněvu
1997 Things That Go Bump (TV film)
1996 Periskop nahoru a dolů
1995 Billy Madison
Těžké váhy
1994 8 sekund
První liga 2
1993 Bláznivé dědictví
Dům z karet
Program
1992 Upadnout v nemilost
1991 Vzhůru ke dnu!
1989 Opři se o mě

TV seriály

2019 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
False Flag (S10E24)
The Guardian (S10E23)
No More Secrets (S10E22)
další epizody (13)
2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Joyride (S10E11)
Heist (S10E10)
A Diamond in the Rough (S10E09)
další epizody (24)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vše je rozzářené (S09E11)
Cizinka (S09E10)
Dvakrát mě neošálíš (S09E09)
další epizody (24)
2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nesem vám noviny (S08E11)
Informátor (S08E10)
Stíny minulosti (S08E09)
další epizody (23)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrušte Vánoce (S07E11)
Vnitřní záležitosti (S07E10)
Nábor (S07E09)
další epizody (24)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Humbuk (S06E11)
Konec vlády (S06E10)
Zrádce (S06E09)
další epizody (23)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Senátorova dcera (S05E12)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Šachy naslepo (S03E23)
Poklidná čtvrť (S03E22)
Dotek smrti (S03E21)
další epizody (12)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vyšší moc (S03E11)
Únik informací (S03E10)
Zrada (S03E09)
další epizody (24)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Porucha (S02E11)
Vykoupení (S02E10)
Rozhřešení (S02E09)
další epizody (25)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vražedná víra (S01E10)
Úmyslná náhoda (S01E09)
Útok ze zálohy (S01E08)
další epizody (10)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Miss Guided (TV seriál)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Psí život (S01E19)
Zbraně třídního ničení (S01E18)
Kaini a Ábelové (S01E17)
další epizody (9)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Vánoce u Echollsovců (S01E10)
Nevěř všemu, co se říká (S01E09)
Jako panna (S01E08)
další epizody (10)
Wonderfalls (TV seriál)
Crime Dog (E05)
Pink Flamingos (E04)
Wound-up Penguin (E03)
další epizody (5)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
Girls Club (TV seriál)
2000 D.C. (TV seriál)
FreakyLinks (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1998 Maximum Bob (TV seriál)
1997 Feds (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2004 Wonderfalls (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace