Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Master "Kung Fu" David Carradine má šest měsíců na to, aby Velkého Stana Roba Schneidera naučil všechny fígle jaké přináší bojová umění. Stan totiž v Schneiderově režijním debutu má jít za půl roku tři roky za katr za podvody a chce se ve vězení ubránit znásilňování. Komedie, která naplní očekávání tak způli. Ortodoxní fanoušci hrubozrného humoru komedií (ke kterým já nepatřím) ve kterých se Rob Schneider objevil budou zklamáni, pro ostatní zbyde průměrná komedie odehrávající se ve vězení. Pár zapamatovatelných scén - hlavně závěrečné taneční číslo muklů - pobaví, ale obávám se, že za pár měsíců se "Ten Největší" zařadí k těm zapomenutým! ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 15.11.2010 (R: 19.12.2011) - Napriek všeobecne zlej mienke o komediálnych eskapádach Roba Schneidera (ktorý už bol "Zvíře" aj "Žába k zulíbání") ma tento jeho režijný počin pobavil, a napriek niekoľkým typickým poznávacím znakom fekálnej "taškařice", vôbec neurazil. Navyše by som to pokojne nazval akčnou komédiou. Len to zaradenie MARKÍZY do prime time by som nabudúce zvážil. Pre deti to - vďaka značne vulgárnym dialógom - naozaj nie je ani omylom. Mimochodom oceňujem kvalitný slovenský dabing, ktorý dodržal dvornú dabérku prekrásnej Jennifer Morrison. (15.11.2010) ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Zavalen mořem černošských ptáků. V base se z chlapců stávají buzny, ale já byl vždycky gai a znásilňuji jenom v base. Máš kérku? Jo, hele: Máma. Tak to si ještě nech na prdel vytetovat: Vítejte!! a k tomu otvírací dobu. Ta večeře se miláčku povedla, ohřála jsi jí perfektně! Ale dostával do těla, co? Hořící klacek, bradavky, škorpion....chudák. Scéna s prsem je šílená a bolestivá. Pobyt ve vězení beru z velkým nadhledem, je to přeci komedie a sranda. Pá pá Stane. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

"Vagabundo, vagabundo!!!" Musím říct, že se jedná o docela příjemnou Shneiderovku. A to je právě bod, u kterýho se zastavím. Pokud Roba Schneidera nejste schopný vystát, je vám na blití pokaždý, když ho v televizi vidíte a jeho předešlý filmy vám přišly nadmíru trapný a neslučitelný se sobotní oddychovkou, tak na to určitě nekoukejte, byla by to ztráta času. Jestli vám ovšem nevadí a filmů s ním jste schopný se zasmát, tak to určitě za zkouknutí stojí. Samotnej film se točí kolem úchylnýho obchodníka s nemovitostma, kterýho za podvody pošlou na 3 roky do vězení. Díky zkorumpovanýmu právníkovi dostane půl roku volna, než do výkonu trestu nastoupí. A protože nechce bejt ve vězení znásilňovanej, najme si Mistra Davida Carradina, aby mu v tomhle pomohl. A tuhle pasáž mám ve filmu nejradši, Carradine tu má slizký hlášky, je tu hrozná troska, co kouří snad 7 kartónů denně a pronáší moudra jak samotnej Mistr Miyagi. Po nástupu do vězení je ze Schneidera drsňák, kterýho začnou všichni poslouchat a vznášet k němu mega respekt a i tam se občas nějaká scénka, u který bych se smál nahlas, povedla. Vtipný jsou i herci ve vedlejších rolích. Třeba obrovitej Bob Sapp, kterej je ve skutečnosti snad mistr světa v K1, tady hraje teplýho třasořitku. A takovejch věcí jsem si tam našel víc. Nakonec dávám 4*, i když je to spíš tak na 3,5*. :) ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Popravdě, čekal jsem něco jiného. Těšil jsem se na bezmozkový výplach a dočkal se vcelku, na Roba Schneidera, umírněné komedie. Teď je jen otázkou, zda-li to tak ve své prvotině Schneider zamýšlel a nebo zůstaly stupidní a nevkusné vtípky (které jsem ostatně horlivě očekával) jen ve scénáři. Pravda, stupidní to někdy bylo (většina postaviček ve filmu), ale přišlo mi jakoby se Schneider až moc krotil. Spíše se tedy přikláním k první variantě. Akční scény mě pobavily a David Carradine neměl chybu :-)). Ale jak říkám, čekal jsem prostě větší bžundu. 50% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Rob Schneider zkolaboval počas natáčania kvôli otrave jedlom a úpalu. (Mihail123)
  • Film bol natočený za 6 týždňou. (Mihail123)
  • Ve scéně, kdy Stan (Rob Schneider) tancuje před vězni na dvoře, sedí všichni vězni na tribuně. Když se na ně však ředitel podívá z okna, vězni pouze stojí kolem Stana, ale v následných scénách ze dvora sedí všichni opět na tribuně. (Sign)

Reklama

Reklama