foto

Naiwen Li

  • nar. 17.10.1974 (44 let)
    Ningxia, Čína
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Drug Dealer
2017 Wan mei you duo mei
2010 Vegetate
2009 Vzpomínky na lásku
2007 Hrdinové války
2006 Ai qing de ya chi
2002 Xiang ji mao yi yang fei

TV seriály

2018 Frontier of Love (TV seriál)
Mr. Right (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace