foto

Klaus Spürkel

  • nar. 26.2.1948 (71 let)
    Freiburg im Breisgau, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Leerzeichen Liebe (studentský film)
2013 Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (TV film)
2010 Šest dní strachu (TV film)
2008 Bloch - Vergeben, nicht vergessen (TV film)
2007 Ich bin eine Insel (TV film)
Tatort - Bienzle und die große Liebe (TV film)
Tatort - Bienzle und sein schwerster Fall (TV film)
2006 Místo činu - Vražda v městské tržnici (TV film)
Tatort - Bienzle und der Tod im Weinberg (TV film)
2005 Hledá se chůva (TV film)
Tatort - Bienzle und der Feuerteufel (TV film)
Tatort - Bienzle und der Sizilianer (TV film)
2004 Ein Gauner Gottes (TV film)
Mann zum Vernaschen, Ein (TV film)
Tatort - Bienzle und der steinerne Gast (TV film)
2003 Tatort - Bienzle und der Taximord (TV film)
Tatort - Bienzle und der Tod im Teig (TV film)
2002 Tatort - Bienzle und der Tag der Rache (TV film)
Tatort - Bienzle und der süße Tod (TV film)
2001 Reise des Herzens (TV film)
Tatort - Bienzle und der Todesschrei (TV film)
Tatort - Bienzle und der heimliche Zeuge (TV film)
1999 Duell der Richter (TV film)
Tatort - Bienzle und die blinde Wut (TV film)
1998 Tatort - Bienzle und der Champion (TV film)
1997 Gewagtes Spiel (TV film)
Tatort - Bienzle und der tiefe Sturz (TV film)
1996 Nadine, nackt im Bistro (TV film)
Rache ist süß (TV film)
Tatort - Bienzle und der Traum vom Glück (TV film)
1995 Schwarz-Rot-Gold - Geld stinkt (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Im Sumpf (TV film)
Tatort - Bienzle und die Feuerwand (TV film)
1994 Schwarz Rot Gold - Mission in Hongkong
Tatort - Bienzle und das Narrenspiel (TV film)
1993 Schwarz-Rot-Gold - Der Rubel rollt (TV film)
1991 Schwarz Rot Gold - Schmutziges Gold (TV film)
1989 Der letzte Gast (TV film)
1985 Tatort - Miese Tricks (TV film)
1983 Roppenheimer Sau, Die (TV film)
1976 Der Fall Bundhund (TV film)

TV seriály

2009 Laible und Frisch (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1994 Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
1988 Oh Gott, Herr Pfarrer (TV seriál)
1982 Rom ist in der kleinsten Hütte (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Der Geist des Geldes - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky