foto

Günther Maria Halmer

  • nar. 5.1.1943 (74 let)
    Rosenheim, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sommerhäuser
Von Erholung war nie die Rede (TV film)
2016 Die Hochzeit meiner Eltern (TV film)
2015 Das Traumschiff - Kanada (TV film)
Familienfest
O panně Mahuleně (TV film)
Tief durchatmen, die Familie kommt (TV film)
2014 Utta Danella: Když hvězdy padaly (TV film)
Vier Drillinge sind einer zu viel (TV film)
2013 Alles Chefsache! (TV film)
Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (TV film)
Harry nervt (TV film)
Unheil in den Bergen (TV film)
Willkommen auf dem Land (TV film)
2012 Das Traumschiff - Singapur/Bintan (TV film)
Der Meineidbauer (TV film)
Katie Fforde: Diagnóza láska (TV film)
Trojitý hazard (TV film)
Zwei übern Berg (TV film)
2011 Místo činu: Mnichov - Včera nebyl den (TV film)
Osudová léta (TV film)
Pod křídly lásky (TV film)
2010 Eine Sennerin zum Verlieben (TV film)
Sonntagsvierer (TV film)
2009 Frischer Wind (TV film)
Gletscherblut (TV film)
Hotel snů: Malajsie (TV film)
Jeptiška a komisař: Ukradený anděl (TV film)
Ladylike - Jetzt erst recht! (TV film)
Mein Nachbar, sein Dackel & ich (TV film)
Princezna ze statku 3 (TV film)
2008 Liebe für Fortgeschrittene (TV film)
Märzmelodie
Mord in aller Unschuld (TV film)
2007 Agathe: Nebezpečná hra (TV film)
Die großen und die kleinen Wünsche - Amors Pfeile (TV film)
Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath (TV film)
Hilfe, die Familie kommt! (TV film)
Loď snů - Šanghaj (TV film)
Mein Traum von Afrika (TV film)
Oh Tannenbaum (TV film)
Rozum, či srdce (TV film)
2006 Geheimnis von St. Ambrose, Das (TV film)
Jeptiška a komisař (TV film)
Kunstfehler (TV film)
Plötzlich Opa (TV film)
2005 Drei teuflisch starke Frauen (TV film)
Láska pod africkým sluncem (TV film)
Liebe hat Vorfahrt (TV film)
Marias letzte Reise (TV film)
Medvídek koala sám doma (TV film)
2004 Inga Lindström: Kouzlo lásky (TV film)
Konferenz, Die (TV film)
Princezna ze statku (TV film)
Prinzessin Bäuerin (TV film)
V cizím těle (TV film)
Weißblaue Wintergeschichten (TV film)
21 Liebesbriefe (TV film)
2003 Alles Samba (TV film)
Druhá Eva (TV film)
Himmel Polt und Hölle (TV film)
Mann gesucht, Liebe gefunden (TV film)
2002 Amen.
Am Ende des Tunnels (TV film)
Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
Bis dass dein Tod uns scheidet (TV film)
Ghetto-Kids (TV film)
Herz oder Knete (TV film)
Himmelreich auf Erden (TV film)
Charlotte Link - Das Haus der Schwestern (TV film)
Loď snů - Chile (TV film)
Mörderherz (TV film)
Tajemství života (TV film)
2001 Anwalt Abel - Salut, Abel! (TV film)
Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
2000 Anwalt Abel - Das Geheimnis der Zeugin (TV film)
Anwalt Abel - Der Voyeur und das Mädchen (TV film)
Lourdes (TV film)
Tatort - Bienzle und das Doppelspiel (TV film)
Trennungsfieber (TV film)
Vnitřní bezpečnost
Weibsteufel, Der (TV film)
1999 Anwalt Abel - Die Mörderfalle (TV film)
Anwalt Abel - In tödlicher Gefahr (TV film)
Das Traumschiff - Namibia (TV film)
Gnadenlos 2 - Ausgeliefert und mißbraucht (TV film)
Nanà (TV film)
1998 Anwalt Abel - Die Spur des Mädchenmörders (TV film)
Anwalt Abel - Todesurteil für eine Dirne (TV film)
Big Ben - Smrt o masopustu (TV film)
Straßen von Berlin - Kalinka, maja, Die (TV film)
1997 Anwalt Abel - Das schmutzige Dutzend (TV film)
Anwalt Abel - Erpresserspiel (TV film)
In fondo al cuore (TV film)
Schmutzige Wahrheit (TV film)
1996 Anwalt Abel - Ein Richter in Angst (TV film)
Anwalt Abel - Ihre Zeugin, Herr Abel (TV film)
Anwalt Abel - Ihre Zeugin, Herr Abel! (TV film)
Flotter Dreier, Ein (TV film)
Gnadenlos - Zur Prostitution gezwungen (TV film)
Schwurgericht - Der Killer im Nachtexpress (TV film)
Tatort - Schneefieber (TV film)
1995 Tödliche Wahl (TV film)
Traumschiff - Mauritius, Das (TV film)
1994 Anwalt Abel - Ihr letzter Wille gilt (TV film)
Anwalt Abel - Rufmord (TV film)
1993 Anwalt Abel - Sprecht mir diesen Mörder frei (TV film)
Candles in the Dark (TV film)
Der Fall Lucona
Extralarge: Ninja Shadow (TV film)
1992 Anwalt Abel - Kaltes Gold (TV film)
Atlantide, L'
Demokrati a teroristé
1991 Anwalt Abel - Noch Zweifel, Herr Verteidiger (TV film)
Anwalt Abel - Reiche Kunden killt man nicht (TV film)
Ausgetrickst (TV film)
First Circle, The (TV film)
Im Dunstkreis
1990 Abrahams Gold
Projekt Aphrodite (TV film)
Vlak do Petrohradu (TV film)
1989 Bangkok Story
Quarantäne (TV film)
Saint: Wrong Number, The (TV film)
Verhexter Sommer, Ein (TV film)
1988 Anna
Anwalt Abel - Der Dienstagmann (TV film)
Nachsaison
1987 Second Victory, The
1986 Auf den Tag genau (TV film)
Fernes Leben, Ein (TV film)
Operation Dead End
Tatort - Riedmüller, Vorname Sigi (TV film)
1984 Hildes Endspiel - eine Vorstadtballade (TV film)
Le dernier civil (TV film)
Nacht der vier Monde, Die
Tatort - Gelegenheit macht Liebe (TV film)
1983 Jak by se vám to líbilo ?
1982 Gándhí
Mrs. Harris - Ein Kleid von Dior (TV film)
Mutprobe, Die (TV film)
Sophiina volba
1981 Berlin Tunnel 21 (TV film)
Magnetiseur, Der (TV film)
Místo činu - Přeběhlík (TV film)
1980 Glaube, Liebe, Hoffnung (TV film)
1979 Lucky Star
Rollentausch (TV film)
Tatort - 30 Liter Super (TV film)
1978 Feuerwasser (TV film)
1977 Angst ist ein zweiter Schatten, Die
1976 Jednadvacet hodin v Mnichově (TV film)
Weder Tag noch Stunde (TV film)
1973 Macbett (divadelní záznam)
Tatort - Tote brauchen keine Wohnung (TV film)
1972 8051 Grinning (TV film)

TV seriály

2008 Kriminalista (TV seriál)
Mezi přáteli (S02E08)
2003 Schnelle Gerdi und die Hauptstadt, Die (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1994 Hagedorns Tochter (TV seriál)
1992 Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
1991 Záhady temné džungle (TV seriál)
1990 Abenteuer Airport (TV seriál)
1989 Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
1988 Blue Blood (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
1986 Petr Veliký (TV seriál)
Roncalli (TV seriál)
1984 Alles aus Liebe (TV seriál)
Billet doux (TV seriál)
Millionen-Coup, Der (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Zeit zum Aufstehn (TV seriál)
1974 Münchner Geschichten (TV seriál)

Dokumentární

2007 Der Weg ist mein Ziel (TV film)

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 III nach neun (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace