foto

Günther Maria Halmer

  • nar. 5.1.1943 (77 let)
    Rosenheim, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Enkel für Anfänger
Lang lebe die Königin (TV film)
Max und die Wilde 7
2019 Eine ganz heiße Nummer 2.0
Schmucklos
2018 Bist du glücklich? (TV film)
Der Polizist und das Mädchen (TV film)
Liebe auf Persisch (TV film)
Wir lieben das Leben (TV film)
2017 Von Erholung war nie die Rede (TV film)
Zahrada
2016 Die Hochzeit meiner Eltern (TV film)
2015 Familienfest
Loď snů: Kanada (TV film)
O panně Mahuleně (TV film)
Tief durchatmen, die Familie kommt (TV film)
2014 Utta Danella: Když hvězdy padaly (TV film)
Vier Drillinge sind einer zu viel (TV film)
2013 Alles Chefsache! (TV film)
Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (TV film)
Harry nervt (TV film)
Unheil in den Bergen (TV film)
Willkommen auf dem Land (TV film)
2012 Der Meineidbauer (TV film)
Katie Fforde: Diagnóza láska (TV film)
Loď snů: Singapur (TV film)
Trojitý hazard (TV film)
Zwei übern Berg (TV film)
2011 Frischer Wind (TV film)
Místo činu: Mnichov - Včera nebyl den (TV film)
Osudová léta (TV film)
Pod křídly lásky (TV film)
2010 Eine Sennerin zum Verlieben (TV film)
Sonntagsvierer (TV film)
2009 Gletscherblut (TV film)
Jeptiška a komisař: Ukradený anděl (TV film)
Ladylike - Jetzt erst recht! (TV film)
Mein Nachbar, sein Dackel & ich (TV film)
Princezna ze statku 3 (TV film)
2008 Liebe für Fortgeschrittene (TV film)
Mord in aller Unschuld (TV film)
Märzmelodie
2007 Die großen und die kleinen Wünsche - Amors Pfeile (TV film)
Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath (TV film)
Hilfe, die Familie kommt! (TV film)
Loď snů - Šanghaj (TV film)
Mein Traum von Afrika (TV film)
Oh Tannenbaum (TV film)
Rozum, či srdce (TV film)
2006 Geheimnis von St. Ambrose, Das (TV film)
Jeptiška a komisař (TV film)
Kunstfehler (TV film)
Plötzlich Opa (TV film)
2005 Drei teuflisch starke Frauen (TV film)
Liebe hat Vorfahrt (TV film)
Láska pod africkým sluncem (TV film)
Marias letzte Reise (TV film)
Medvídek koala sám doma (TV film)
2004 21 Liebesbriefe (TV film)
Inga Lindström: Kouzlo lásky (TV film)
Konferenz, Die (TV film)
Princezna ze statku (TV film)
Prinzessin Bäuerin (TV film)
V cizím těle (TV film)
Weißblaue Wintergeschichten (TV film)
2003 Alles Samba (TV film)
Druhá Eva (TV film)
Himmel, Polt und Hölle (TV film)
Mann gesucht, Liebe gefunden (TV film)
2002 Am Ende des Tunnels (TV film)
Amen.
Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
Bis dass dein Tod uns scheidet (TV film)
Ghetto-Kids (TV film)
Herz oder Knete (TV film)
Himmelreich auf Erden (TV film)
Loď snů - Chile (TV film)
Mörderherz (TV film)
Tajemství života (TV film)
2001 Anwalt Abel - Salut, Abel! (TV film)
Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
2000 Anwalt Abel - Das Geheimnis der Zeugin (TV film)
Anwalt Abel - Der Voyeur und das Mädchen (TV film)
Der Weibsteufel (TV film)
Lourdes (TV film)
Tatort - Bienzle und das Doppelspiel (TV film)
Trennungsfieber (TV film)
Vnitřní bezpečnost
1999 Anwalt Abel - Die Mörderfalle (TV film)
Anwalt Abel - In tödlicher Gefahr (TV film)
Das Traumschiff - Namibia (TV film)
Gnadenlos 2 - Ausgeliefert und mißbraucht (TV film)
Nanà (TV film)
1998 Anwalt Abel - Die Spur des Mädchenmörders (TV film)
Anwalt Abel - Todesurteil für eine Dirne (TV film)
1997 Anwalt Abel - Das schmutzige Dutzend (TV film)
Anwalt Abel - Erpresserspiel (TV film)
In fondo al cuore (TV film)
Schmutzige Wahrheit (TV film)
1996 Anwalt Abel - Ein Richter in Angst (TV film)
Anwalt Abel - Ihre Zeugin, Herr Abel! (TV film)
Flotter Dreier, Ein (TV film)
Gnadenlos - Zur Prostitution gezwungen (TV film)
Schwurgericht - Der Killer im Nachtexpress (TV film)
Tatort - Schneefieber (TV film)
1995 Traumschiff - Mauritius, Das (TV film)
1994 Anwalt Abel - Ihr letzter Wille gilt (TV film)
Anwalt Abel - Rufmord (TV film)
1993 Anwalt Abel - Sprecht mir diesen Mörder frei (TV film)
Candles in the Dark (TV film)
Der Fall Lucona
Extralarge: Ninja Shadow (TV film)
1992 Anwalt Abel - Kaltes Gold (TV film)
Demokrati a teroristé
L'Atlantide
1991 Anwalt Abel - Noch Zweifel, Herr Verteidiger (TV film)
Anwalt Abel - Reiche Kunden killt man nicht (TV film)
Ausgetrickst (TV film)
Im Dunstkreis
The First Circle (TV film)
1990 Abrahams Gold
Projekt Aphrodite (TV film)
Vlak do Petrohradu (TV film)
1989 Bangkok Story
Ein Verhexter Sommer (TV film)
Quarantäne (TV film)
Saint: Wrong Number, The (TV film)
1988 Anna
Anwalt Abel - Der Dienstagsmann (TV film)
Nachsaison
1987 Second Victory, The
1986 Auf den Tag genau (TV film)
Fernes Leben, Ein (TV film)
Operation Dead End
Tatort - Riedmüller, Vorname Sigi (TV film)
1984 Hildes Endspiel - eine Vorstadtballade (TV film)
Le dernier civil (TV film)
Nacht der vier Monde, Die
Tatort - Gelegenheit macht Liebe (TV film)
1983 Jak by se vám to líbilo?
1982 Gándhí
Mrs. Harris - Ein Kleid von Dior (TV film)
Mutprobe, Die (TV film)
Sophiina volba
1981 Berlin Tunnel 21 (TV film)
Magnetiseur, Der (TV film)
Místo činu - Přeběhlík (TV film)
1980 Glaube, Liebe, Hoffnung (TV film)
1979 Lucky Star
Rollentausch (TV film)
Tatort - 30 Liter Super (TV film)
1978 Feuerwasser (TV film)
1977 Angst ist ein zweiter Schatten, Die
1976 Jednadvacet hodin v Mnichově (TV film)
Weder Tag noch Stunde (TV film)
1973 Tatort - Tote brauchen keine Wohnung (TV film)
1972 8051 Grinning (TV film)

TV seriály

2009 Hotel snů (TV seriál)
Malajsie (E11)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Mezi přáteli (S02E08)
2007 Agathe (TV seriál)
Nebezpečná hra (E05)
2003 Schnelle Gerdi und die Hauptstadt, Die (TV seriál)
2002 Charlotte Link (TV seriál)
Das Haus der Schwestern (E02)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt o masopustu (S03E01)
Ulice Berlína (TV seriál)
Kalinka, maja (S03E01)
1995 Tödliche Wahl (TV seriál)
1994 Hagedorns Tochter (TV seriál)
1992 Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
1991 Záhady temné džungle (TV seriál)
1990 Abenteuer Airport (TV seriál)
1989 Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Modrá krev (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
1986 Petr Veliký (TV seriál)
Roncalli (TV seriál)
1984 Alles aus Liebe (TV seriál)
Billet doux (TV seriál)
Millionen-Coup, Der (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Anton Keil, der Specialkommissär (TV seriál)
Mirjam und der Lord vom Rummelplatz (TV seriál)
Zeit zum Aufstehn (TV seriál)
1974 Münchner Geschichten (TV seriál)

Dokumentární

2007 Der Weg ist mein Ziel (TV film)

Divadelní záznam

1973 Macbett (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky