foto

Philippe Lelièvre

  • nar. 21.1.1964 (55 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Folle Amanda (TV film)
2016 Bébés Volés (TV film)
2013 Harissa mon amour
2012 Dépression et des potes
2009 Presque célèbre
2007 En souvenir de nous
2005 Nepostradatelný pomocník
2003 Le Prix de l'honneur (TV film)
2000 Druhá tvář
Místa zločinu
Na pokraji slávy
1999 Fait d'hiver
1997 Amour et confusions
1996 Marché du sport, Le (TV film)
1995 Nelly a pan Arnaud
1994 Devět měsíců
1986 Debutante, The
Uprchlíci
1985 La nuit et le moment
1984 Manipulations (TV film)
1983 Flics de choc
1982 Šok

TV seriály

2018 Deutsch-Les-Landes (TV seriál)
Französische Verhältnisse (E10)
Der Aufstand (E09)
Familienangelegenheit (E08)
další epizody (10)
La Faute (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 2 (S03E02)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
Brouillard en thalasso (S01E04)
La Stagiaire (TV seriál)
Peplum (TV seriál)
2013 Enfin te voilà! (TV seriál)
2011 Paradise kemp (TV seriál)
Ca swingue au camping (S03E03)
2010 Touche pas à mon poste! (TV seriál)
Victoire Bonnot (TV seriál)
2006 Tombé du ciel (TV seriál)
2002 Le Champ dolent, le roman de la terre (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1996 Commandant Nerval (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)
1986 Tiroir secret, Le (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Stars sous hypnose (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
2001 Star Academy (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)
1986 Élection de Miss France (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace