foto

Paweł Lucewicz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Całe szczęście
2018 Serce nie sługa
2016 #WszystkoGra
2015 Carte Blanche
2011 Bokser
2010 Krzysztof (TV film)
2009 Piksele

TV seriály

2019 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S10E13)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
další epizody (13)
2018 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
Być albo nie być (S03E12)
Powrót do normy (S03E11)
další epizody (13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S09E13)
Episode 12 (S09E12)
Episode 11 (S09E11)
další epizody (26)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Zaciąg ukraiński (S02E12)
Metody naukowe (S02E11)
další epizody (13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (26)
2016 Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
Ojciec i syn (S02E09)
Bohater roku (S02E08)
další epizody (10)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (26)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S08E12)
Episode 11 (S08E11)
Episode 10 (S08E10)
další epizody (24)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (26)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
Episode 10 (S06E10)
další epizody (12)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Sama słodycz (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2012 Beauty and the Breast

Herecká filmografie

Filmy

2019 Całe szczęście

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace