foto

Élisabeth Commelin

  • nar. 2.6.1954 (65 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Le secret de l'abbaye (TV film)
2016 Le mec de la tombe d'à côté (TV film)
2014 La loi, le combat d'une femme pour toutes les femmes (TV film)
Ligne de mire (TV film)
2013 Interdits d'enfants (TV film)
2012 Les Seigneurs
2011 Jeanne Devère (TV film)
Svět jí ležel u nohou (TV film)
2010 Monsieur Julien (TV film)
2009 Une petite zone de turbulences
École du pouvoir, L' (TV film)
2008 Par suite d'un arrêt de travail...
2007 Edith Piaf
2006 Když padají hvězdy (TV film)
2005 Temps meurtrier, Le (TV film)
2004 Brodeuses
Nos vies rêvées (TV film)
Poids léger
2003 Enfants du miracle, Les (TV film)
2002 Aube insolite, L' (TV film)
Cesta
Kůže anděla
La curva de la felicidad
Pan Batignole
Voyage organisé, Le (TV film)
2000 Čokoláda
1999 Děti z mokřin
Le Plus beau pays du monde
N'oublie pas que tu m'aimes (TV film)
1998 Place Vendôme - Svět diamantů
1997 Marion
1996 Embellie, L' (TV film)
Soeurs Hamlet, Les
1995 ...à la campagne
Francouzský polibek
1991 Transit
1981 Randonnée, La (TV film)

TV seriály

2017 Nina (TV seriál)
Une étrange absence (S03E04)
2016 Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
L'envie d'aimer (S01E02)
Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Trahisons (S03E05)
Manipulations (S03E04)
Politique people (S03E03)
další epizody (5)
2014 Interventions (TV seriál)
Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Otages (S02E03)
La Guerre des nerfs (S02E02)
2011 L'Attaque (TV seriál)
2010 Nováčci (TV seriál)
Une affaire de famille (S05E02)
2008 Pátrací oddělení (TV seriál)
Baby-sitter (S03E07)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Tirs croisés (S03E07)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Reportéři (TV seriál)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Bratři ve zbrani (S14E05)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
Née sous X (S04E04)
2000 La Kiné (TV seriál)
Mary Lester (TV seriál)
Mathieu Corot (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1995 Chercheur d'héritiers (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Le cercle de minuit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace