foto

Ian Helfer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Proč právě on?
2011 Dcera nejlepšího kamaráda

TV seriály

2008 Welcome to the Captain (TV seriál)
2007 Wainy Days (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dcera nejlepšího kamaráda
2002 Stella Shorts 1998-2002
2001 Léto k nepřežití
1998 Kasaři

TV seriály

2007 Wainy Days (TV seriál)
2005 Stella (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2007 Wainy Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace