foto

Margot Bancilhon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tři dny a jeden život
2018 Ami-ami
Je sais Tomber (TV film)
2017 La Monnaie de leur pièce
2016 Bláznivá pětka
Going to Brazil
Ma sacrée jeunesse
2015 My tři, nebo nikdo
2014 Palace Beach Hotel (TV film)
2013 François, Les (TV film)
Les Petits princes
À corde tendue

TV seriály

2019 Criminal: Francie (TV seriál)
Jerome (E03)
Caroline (E02)
Émilie (E01)
Trauma (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Calls (TV seriál)
2014 Caïn (TV seriál)
Dieu, Caïn, etc... (S02E08)
2013 Tiger Lily, quatre femmes dans la vie (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Quotidien (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky