foto

Paul B. Margolis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Doktor Jekyll a pan Hyde (TV film)
2006 Vražedná posedlost (TV film)
2001 Profesionál
1996 Nepustím tě (TV film)

TV seriály

1997 Ghost Stories (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1990 MacGyver (TV seriál)
Ztracený Amadeus (S05E18)
1989 MacGyver (TV seriál)
Černý nosorožec (S05E08)
Černý květ (S05E03)
1988 MacGyver (TV seriál)
Závodní dráha (S04E05)
1984 Jessie (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1988 MacGyver (TV seriál)
Závodní dráha (S04E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace