foto

Martin Greif

  • nar. 14.7.1973 (46 let)
    Schrobenhausen, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Für Elise
Was du nicht siehst... I spy with my little eye
2011 Popelka (TV film)
2008 Dat Wichtigste...
2007 Limited Games
2004 Sieben
2003 Spur & Partner
2002 Smrtelné vydírání (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Fluch der guten Tat (TV film)
2000 Der Preis der Schönheit (TV film)
1999 Šťastný Honza

TV seriály

2008 Unschuldig (TV seriál)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der erste Schritt (S05E13)
2001 Powder Park (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Tanja (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2014 Malé ruce ve Velké válce (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky