foto

So-jeong Yoon

  • nar. 22.7.1944
    Jižní Korea
  • zem. 19.6.2017, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Saranghae! Jinyoungah
2010 Keudaereul saranghamnida
2009 Kyeolhoonsik hooe
2005 I Dae-ro jukeulsun opta
Wangui namja
2003 Hwangsanbeol
2000 Skutečná fikce
1997 Olgami

TV seriály

2016 Pantaseutik (TV seriál)
2015 Da jaldoil geoya (TV seriál)
2014 Pokpoongui yeoja (TV seriál)
Sarangman halrae (TV seriál)
2013 Kyeolhonui yeoshi (TV seriál)
Yeonaejojakdan : shirano (TV seriál)
2012 Cheongdamdong aeliseu (TV seriál)
2011 Galsulog gisedeungdeung (TV seriál)
Nae ttal kkochnimi (TV seriál)
2009 Da joolgeoya (TV seriál)
Jalhaettkun jalhaettyeo (TV seriál)
2008 Geubooni osinda (TV seriál)
2006 Saranghago sipda (TV seriál)
2005 Geunyeoga dolawatda (TV seriál)
Looloo gongjoo (TV seriál)
2002 Yeogo dongchangsaeng (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky