foto

Petra Blossey

  • nar. 3.6.1956 (63 let)
    Caputh, Brandenburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Polizeiruf 110 - Zerstörte Hoffnung (TV film)
1990 Der Streit um des Esels Schatten
Polizeiruf 110 - Abgründe (TV film)
Polizeiruf 110 - Allianz für Knete (TV film)
1987 Madame Husson und ihr Tugendjüngling (TV film)
1986 Die Weihnachtsklempner (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Im Sog (TV film)
1982 Gitarre oder Stethoskop (TV film)
1981 Stunde der Töchter, Die
1975 Bin ich Moses? (TV film)

TV seriály

2009 Kobra 11 (TV seriál)
Staří přátelé (S14E06)
2008 Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
1992 Die Gespenster von Flatterfels (TV seriál)
1990 Aerolina (TV seriál)
1987 Fridolin (TV seriál)
1984 Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1983 Ferienheim Bergkristall (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky