foto

Ho-jae Lee

  • nar. 2.3.1941 (78 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gukgabudoeui nal
2015 Geomeun sajedeul
2010 Pagwoedoen sanai
2008 Eorin wangja
2006 Gyeonguiseon
2002 Yesterday
2000 Libera me

TV seriály

2018 Churieui yeowang sijeun 2 (TV seriál)
Inhyeongeui jib (TV seriál)
2017 Bimileui seob (TV seriál)
Pasukkun (TV seriál)
2016 38 sagidongdae (TV seriál)
Dakteoseu (TV seriál)
Pooreun badaui junsul (TV seriál)
Sollomoneui wijeung (TV seriál)
2015 Bameul geotneun sunbi (TV seriál)
2014 Goldeun keuloseu (TV seriál)
2010 Yokmangui bolggot (TV seriál)
2009 Dalkomhan naui doshi (TV seriál)
Dolahon Iljimae (TV seriál)
Tamnaneun doda (TV seriál)
2008 Daehanminguk byeonhosa (TV seriál)
Keudeuli saneun sesang (TV seriál)
2006 Goong (TV seriál)
Goong S (TV seriál)
Il dan ttwieo (TV seriál)
2004 Mianhada, saranghanda (TV seriál)
1999 Boobookeulrinik saranggwa jeonjaeng (TV seriál)
1983 Chudonggung mama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace