foto

Claus Fuchs

  • nar. 16.4.1943 (76 let)
    Lodž, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Zwei Asse und ein König (TV film)
1999 Einzelner Mord, Ein
1998 Mann stürzt ab, Ein (TV film)
Místo činu: Brémy - Vypálené rány (TV film)
1993 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1991 (TV film)
Gefährliche Verbindung (TV film)
1991 Sisi und der Kaiserkuß
1990 Schwarz Rot Gold - Wiener Blut (TV film)
1989 African Timber
1988 Männer vom K3 - Spiel über zwei Banden, Die (TV film)
1987 Krähenbaum, Der (TV film)
1985 Formel Eins Film, Der
1983 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1966-1976 (TV film)
Jménem mých blízkých
Tatort - Blütenträume (TV film)
1982 Blut und Ehre: Jugend unter Hitler (TV film)
Westen leuchtet, Der
1981 Ach, milý Harry !
1980 Tatort - Herzjagd (TV film)
1979 The Lady Vanishes
Totenschmecker, Die
1978 Seltsamen Begegnungen des Prof. Taratonga, Die
1977 Smrt je mým řemeslem
Tatort - Spätlese (TV film)
Tatort - Wer andern eine Grube gräbt (TV film)
1976 Dcera Rosemarie
Tatort - Abendstern (TV film)
Tatort - Fortuna III (TV film)
Tatort - Zwei Leben (TV film)
1975 Der Prototyp (TV film)
Stellenweise Glatteis (TV film)

TV seriály

1999 CityExpress (TV seriál)
Strandclique, Die (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1991 Leonie Löwenherz (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Finkenwerder Geschichten (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Die Affäre Lerouge (TV seriál)
Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
Notsignale (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1979 Ekstase - Der Prozeß gegen die Satansmädchen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace