foto

Ewa Borowik

  • nar. 28.8.1950 (69 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Chichot Pana Boga (TV film)
1982 Klamczucha
1980 Dzień Wisły
1979 Sekret Enigmy
1978 Wszyscy i nikt
1977 Okragly tydzien
1975 Fischzüge (TV film)
Obrazki z życia

TV seriály

2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 7 (S07E07)
Episode 2 (S07E02)
další epizody (4)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S06E03)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
další epizody (6)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
Usta usta (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Czas honoru (TV seriál)
Operacja "Generał" (S03E09)
Bracia (S03E07)
Inga (S03E06)
další epizody (6)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Na Serbii (S02E02)
Krzyż Walecznych (S02E01)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
Niania (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Lokatorzy (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
1974 SOS (TV seriál)
1973 Janosik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky