foto

Barbara Werle

  • nar. 6.10.1928
    Mount Vernon, New York, USA
  • zem. 1.1.2013 (84 let)
    Carlsbad, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Perilous Voyage (TV film)
1975 Gone with the West
1972 Weekend Nun, The (TV film)
1969 Kovboj
Krakatoa, na východ od Jávy
1967 Bikini Paradise
Gunfight in Abilene
Valley of Mystery (TV film)
1966 Znovuzrození
Záchrana vzácného plemene
1965 Bitva v Ardenách
Elvis: Harum Scarum
Tickle Me

TV seriály

1970 San Francisco International Airport (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 The Road West (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace