foto

Giulio Pampiglione

  • nar. 6.9.1978 (41 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jmenoval se František (TV film)
2013 La Voce
2010 Alice
2007 L'uomo privato
2004 Don Gnocchi - L'angelo dei bimbi (TV film)
Tre metri sopra il cielo
2001 Riconciliati

TV seriály

2016 Rocco Schiavone (TV seriál)
Adamovo žebro (S01E02)
2012 Le tre rose di Eva (TV seriál)
2011 STUCK: The Chronicles of David Rea (TV seriál)
Un passo dal cielo (TV seriál)
2007 Lady detektiv (TV seriál)
Medicina generale (TV seriál)
2006 La freccia nera (TV seriál)
2005 Il capitano (TV seriál)
Provaci ancora prof! (TV seriál)
2004 Diritto di difesa (TV seriál)
2003 Tutti i sogni del mondo (TV seriál)
2002 Carabinieri (TV seriál)
Le ragioni del cuore (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)
Don Matteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky