foto

Christine Tremarco

  • nar. 1977
    Liverpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 ID2: Shadwell Army
2015 Hector
2010 Outcast
2009 Ingenious (TV film)
2005 Faith (TV film)
The Trouble with Men and Women
Uncle Adolf (TV film)
2004 I'm a Juvenile Delinquent, Jail Me! (TV film)
2003 Gifted (TV film)
On the Out (TV film)
Real Men (TV film)
2002 Anita a já
Night Flight (TV film)
2001 Nice Guy Eddie (TV film)
Pretending to Be Judith (TV film)
1999 Dockers (TV film)
Hold Back the Night
Shockers: Dance (TV film)
1997 Parta
Under the Skin
1994 Priest
1992 The Leaving of Liverpool (TV film)

TV seriály

2019 Clink (TV seriál)
Endgame (E10)
Changes (E09)
Judgement (E08)
další epizody (10)
2017 Little Boy Blue (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2015 Safe House (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2013 Talking to the Dead (TV seriál)
2012 Dobrej policajt (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2011 Justice (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2007 Pět dní (TV seriál)
Day Thirty Three (S01E04)
Day One (S01E01)
2006 New Street Law (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2005 The Ghost Squad (TV seriál)
The Rotters' Club (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Nice Guy Eddie (TV seriál)
2001 Swallow (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Springhill (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Bordertown (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky