Reklama

Reklama

Dobrej policajt

(seriál)
Trailer

Epizody(4)

John Paul Rocksavage je pochůzkářem v centru Liverpoolu. Když někdo zavolá policii, Rocksavage vyráží do akce a setkává se tváří v tvář se všemi extrémními podobami života. Ale když během služby brutálně a zákeřně zavraždí jeho partnera Andyho, Rocksavage zjišťuje, že má náhlou potřebu překročit všechny hranice a zasáhnout proti zločincům takovým způsobem, jaký si předtím nedokázal představit. Ze strážce zákona se stává někdo, kdo ho porušuje. Už není cesty zpět. Případy jsou najednou vyloženě osobní záležitostí. Rocksavage prosazuje vlastní představy o spravedlnosti a přitom se musí vyrovnat se svými vnitřními démony. Nezabíjí náhodně, ale systematicky... Dobrej policajt je stylové kriminální drama s nečekaným koncem. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Cedr 

všechny recenze uživatele

Řadový policista shodou okolností donucen vzít zákon do svých rukou a to velmi chladnokrevným způsobem. Příběh o tom jak je obtížné najít cestu zpět, překročí-li se pomyslné hranice. Vyzrazovat zápletku či ji takto takto vágním způsobem naznačovat nemá smysl, představte si Luthera (stejný režisér) velmi mírně střihlého Dexterem očima běžného ochránce zákona (Warren Brown aka Detective Sergeant Justin Ripley z právě onoho Luthera) v Liverpoolu. Dextera si zase ale rychle odmyslete, protože Good Cop je v tradiční BBC kvalitě a tedy o několik tříd výš. Atmosféra nepřekvapivě na úrovni, prostor dostává i běžnější policejní pracovní náplň, která v záplavě over-the-top detektivek působí svěže a o to temněji a napínavěji. Warren Brown hraje naplno a poutavé jsou i scény dokreslující jeho charakter (trable s ex-přítelkyní, nemocným otcem, ...), které často v podobných seriálech nudí a bývají díky své umělosti na obtíž. Jedinou vadou na kráse jsou pouhopouhé 4 díly, ale druhá sezóna se snad MUSÍ dřívě nebo později objevit. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Ready to do some good? A pak že Britové umí uzavírat seriály. Otevřený konce mohou být príma, ale pokud jsou otevřený takhle dokořán, působí to spíš jako trademark NBC a jejich aktuální zvyk kvapně rušit solidní projekty. Na druhou stranu, ne že by to konkrétně Good Copovi neslušelo. Něco jako kompromis neznal celou dobu a i perfektní dialogy s otcem, milenkou či ex-milenkou ve skutečnosti odhalují spíš míň než víc. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

V klidu by to mohl být sidekick prequel Luthera, vlastně ani nechápu proč není. Totální pecka všech pecek. Přesně takhle jsem byl ze začátku nadšen z Luthera a Sherlocka. Ten liverpoolský feeling je prostě boží. Warren Brown odvádí špičkovou hereckou práci. Myslím, že to hodně sedne lidem, kteří přes počáteční nadšení moc nemuseli pozdější díly Luthera. Zkrátka naprosto neskutečná věc. Lepší vývoj postavy nepamatuju. Jestli někdo vyzdvihuje vývoj Waltera Whitea, tak tady se posere. A nějakej dark passenger se může jít taky klouzat, tohle je věc! Seriál nebyl obnoven pro další sezony díky podobnostem s jedním případem z reálu. Je to škoda, ale nemužu se zbavit dojmu, že to tomu pomáhá, špičkoidní jednohubka. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Dobrák od kosti, toho času liverpoolský pochůzkář, na cestě do zatracení... Naplnění rčení, že cesta do pekel bývá dlážděna dobrými úmysly. Psychologické, reálné, nekompromisní. A (bohužel/bohudík) otevřené bez naděje na druhou sérii. Sam Miller zas a znovu prokazuje, že pro jeho tvorbu pod záštitou BBC platí, že na co sáhne, to se ve zlato mění. Kam se na něj hrabe nějaký Midas. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Pro Warrena Browna mám slabost, tenhle chlapík mi sednul od první chvíle, co jsem ho spatřil na obrazovce ve vedlejší roli v Lutherovi a od té doby hledám vše, kde se objeví. Good Cop je vyloženě jeho, nesleze z obrazovky a servíruje zatím nejrozmanitější ukázku jeho hereckých poloh. Těším se na pokračování (pokud nějaké bude). 75% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel v Liverpoolu na autentických místech ve shodě s tím, co se odehrává s seriálu. (Yardak)

Reklama

Reklama