foto

Aleksandra Domańska

  • nar. 9.5.1989 (30 let)
    Garwolin, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Podatek od miłości
2017 Bodo
Po prostu przyjaźń
Volta
2014 U strážnýho anděla
2013 Ambassada
Mazurek
2012 Dopraváci

TV seriály

2019 W rytmie serca (TV seriál)
Que sera, sera... (S04E13)
Wracaj, gdzie jesteś? (S04E12)
Lepiej już było (S04E11)
další epizody (9)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S10E13)
2018 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S08E13)
Episode 12 (S08E12)
Episode 11 (S08E11)
další epizody (12)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Únos dítěte (E07)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S07E11)
Episode 10 (S07E10)
Episode 9 (S07E09)
další epizody (22)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (6)
Na noże (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
další epizody (4)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (9)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (17)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (10)
2013 Lekarze (TV seriál)
I że Cię nie opuszczę aż do śmierci (S03E02)
Niewiedza jest błogosławieństwem (S03E01)
Powrót (S02E12)
další epizody (7)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
Przepis na życie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace