foto

Aleksandra Domańska

  • nar. 9.5.1989 (31 let)
    Garwolin, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Szczęścia chodzą parami
2019 (Nie)znajomi
Smak Pho
2018 Podatek od miłości
2017 Bodo
Po prostu przyjaźń
Volta
2014 U strážnýho anděla
2013 Ambassada
Mazurek
2012 Dopraváci

TV seriály

2020 Mały Zgon (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S12E10)
Episode 8 (S12E08)
Episode 7 (S12E07)
další epizody (8)
2019 W rytmie serca (TV seriál)
Que sera, sera... (S04E13)
Wracaj, gdzie jesteś? (S04E12)
Lepiej już było (S04E11)
další epizody (9)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S11E13)
Episode 12 (S11E12)
Episode 11 (S11E11)
další epizody (14)
2018 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S08E13)
Episode 12 (S08E12)
Episode 11 (S08E11)
další epizody (12)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Únos dítěte (E07)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (4)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S07E11)
Episode 10 (S07E10)
Episode 9 (S07E09)
další epizody (22)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (6)
Na noże (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
další epizody (4)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (9)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Upadek (S15E05)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (17)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (10)
Komisarz Alex (TV seriál)
Ślepa furia (S05E13)
2013 Lekarze (TV seriál)
I że Cię nie opuszczę aż do śmierci (S03E02)
Niewiedza jest błogosławieństwem (S03E01)
Powrót (S02E12)
další epizody (7)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (4)