foto

J.J. Makaro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Naprostá sebedůvěra
1997 Profesionální lovec 2
1996 Profesionální lovec
1994 Timecop
1987 Policejní dohled

TV seriály

2011 Agentura Jasno (TV seriál)
Dead Man's Curveball (S06E05)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
1988 Pátek třináctého (TV seriál)
Bedazzled (S01E14)
1987 Airwolf (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Arrow (TV seriál)
The Devil's Greatest Trick (S06E13)
2017 Arrow (TV seriál)
Disbanded (S05E18)
2016 Flash (TV seriál)
Shade (S03E06)
Útěk ze Země Dva (S02E14)
2015 Flash (TV seriál)
Zoom přichází (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky