foto

J.J. Makaro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Naprostá sebedůvěra
1997 Profesionální lovec 2
1996 Profesionální lovec
1994 Timecop
1987 Policejní dohled

TV seriály

2011 Agentura Jasno (TV seriál)
Dead Man's Curveball (S06E05)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
1987 Airwolf (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Arrow (TV seriál)
The Devil's Greatest Trick (S06E13)
2017 Arrow (TV seriál)
Disbanded (S05E18)
2016 The Flash (TV seriál)
Shade (S03E06)
Escape from Earth-2 (S02E14)
2015 The Flash (TV seriál)
Enter Zoom (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace