foto

Tilo Werner

  • nar. 1969
    Braunschweig

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ölelések
2016 Am Ende ist man tot
2015 Stát vs. Fritz Bauer
2014 Der Hafenpastor und das graue Kind (TV film)
Lži vítězů
2013 Boží šichta
Stiller Abschied (TV film)
2009 Zátoka pirátů
2008 Mázli
2007 Andělé a panny
Decameron 2007
Overnight
Örkény lexikon (TV film)
2006 Mecsek kincse
2001 Hauptmann von Köpenick, Der (TV film)
1998 Tigerstreifenbaby wartet auf Tarzan

TV seriály

2019 Bauhaus – Nová doba (TV seriál)
Konec Výmaru (E06)
Čestný soud (E05)
2016 Místo činu (TV seriál)
Zorn Gottes (S47E12)
2013 Místo činu (TV seriál)
Brémy - Kdo tahá za nitky (S44E08)
2010 Átok (TV seriál)
Lula (S01E04)
Luca (S01E03)
Hagyaték (S01E02)
další epizody (4)
SOKO Wismar (TV seriál)
Väter und Söhne (S08E08)
Místo činu (TV seriál)
Borowski und der vierte Mann (S41E35)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky