foto

David LeReaney

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jasmine Road
The Curse of Audrey Earnshaw
2019 Spirála
2018 In Plainview
2017 Incontrol
2016 A Miracle on Christmas Lake
Drawing Home
Empyrean
2015 Labutí píseň (TV film)
2014 Mutant World
2012 Hanin zákon (TV film)
2010 Poslední boj Ransoma Pridea
2009 Nora Roberts: V pravé poledne (TV film)
2008 Bitva o Passchendaele
Snow 2: Brain Freeze (TV film)
2006 Vezmi mě zpátky
2005 Lži mé matky (TV film)
Rodinný přítel (TV film)
2004 Man in the Mirror: The Michael Jackson Story (TV film)
2003 Na mou čest (TV film)
The Incredible Mrs. Ritchie (TV film)
Vražedné přátelství (TV film)
Vzplanout: Příběh Roberta Wrighta (TV film)
2002 Jak jsem se protloukal (TV film)
Válka dobytkářů (TV film)
2001 Despota (TV film)
Jet Boy
Milionový závod
2000 Děti štěstí (TV film)
Na věčné časy (TV film)
V pravé poledne (TV film)
Vykoupení
1999 Mystery, Aljaška
Znáš mé jméno (TV film)
1998 Oklahoma City: A Survivor's Story (TV film)
1996 Portraits of a Killer
1995 Černý lišák 1 (TV film)
1994 Když spravedlnost spí (TV film)
1986 Hyper Sapien: People from Another Star

TV seriály

2021 Riverdale (TV seriál)
Chapter Eighty-Three: Fire in the Sky (S05E07)
2018 The Detour (TV seriál)
The Mark (S03E03)
2017 Fargo (TV seriál)
Teorie prázdných míst (S03E01)
2016 Wynonna Earp (TV seriál)
House of Memories (S01E12)
Landslide (S01E11)
Walkin' After Midnight (S01E07)
další epizody (4)
2014 Fargo (TV seriál)
Kohoutí král (S01E02)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
Purged Away with Blood (S02E06)
Scabs (S02E04)
2011 Blackstone (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Bread and Circuses (S01E05)
Jamais je ne t'oublierai (S01E04)
A New Birth of Freedom (S01E03)
další epizody (4)
2009 Wild Roses (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
The Ties That Bind (S02E16)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
2001 MythQuest (TV seriál)
2000 Caitlin's Way (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Incredible Story Studio (TV seriál)
1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
1993 Destiny Ridge (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
1991 Monkey House (TV seriál)

Dokumentární

1992 Hollywood Babylon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky