Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naši planetu zasáhne meteorit a vyvolá katastrofu. Skupina lidí se přesouvá do podzemního bunkru. Po deseti letech jim zemětřesení zničí solární panely na povrchu, a tak jsou nuceni opustit svůj úkryt a poškozené panely opravit. Když už je skupina lidí na nepříznivém povrchu, vydávají se hledat potřebné věci a hlavně léky. Jsou však přepadeni podivnými tvory. Následně zjišťují, že se jedná o zmutované lidi. Začíná boj o přežití. Vyhrají lidé nebo mutanti? (Terva)

(více)

Recenze (13)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Vyplašená Bunkr vs. Mutanti verze na dávno videné TV noviny. Final escape sa síce pokoušel o pozornost , ale marně. Vybublaná blbinka sice jo, ale odpad nie. Ten je na inom šrotovisku. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Byl jsem velmi překvapen. Ačkoliv je to celkem amatérsky natočené, ale hlavní postavy jsou hodně věrohodné. Nepřehrávají, nezmatkují, zbytečně neječí a snaží se prostě jednat. CITÁT - Střílej! To byla moje učitelka ze školky............ Mutanti se celkem povedli, herecké obsazení je příjemné, hlavně to holčičí, kamera normal. Hudební doprovod je strašný a chvilkama až příšerný. Ale jako dobrodružný příběh jsem si to celkem užíval. Jen dodám: Hudba - Mitch Lee, Kamera - Neil Cervin a scénář - Matthew Campagna. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu není moc dobré. Je tady všechno, co na moderním béčku nesnáším - příšerné efekty, naprosto nulová snaha o vykreslení postav, alespoň trochu by to fakt nevadilo, a případě, který je nudný. Prostředí je tady zajímavé a sem tam nějaká postava tím, jak vypadá, ale to je opravdu všechno. Konec je stupidní, i když i to je pro moderní béčko celkem klasické. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v kanadské provincii Alberta v lokalitách Calgary a Strathmore. (Terva)

Reklama

Reklama