foto

Kevin Brophy

  • nar. 1.11.1953 (65 let)
    Salt Lake City, Utah, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Book of 1000 Deaths
1998 I'm Losing You
1995 White Dwarf (TV film)
1994 Magic of the Golden Bear: Goldy III, The
Špatná pověst (TV film)
1993 Beze strachu
Hart a Hartová: Návraty (TV film)
1990 Osudový půvab
1989 Vlčí doupě
1987 Chladnokrevné komando
Krycí jméno: Pomsta
1982 Pokušení
Time Walker
1981 Pekelná noc
1980 Psanci
Trouble in High Timber Country (TV film)
1977 Lucan (TV film)

TV seriály

1996 JAG (TV seriál)
Zvláštní akce (S01E16)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1987 Just the Ten of Us (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Strike Force (TV seriál)
1980 Yeagers, The (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Čas života (S08E11)
1977 Lucan (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 New Love, American Style (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace