foto

Mario Gallo

  • nar. 22.3.1923
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 30.10.1984 (61 let)
    Ontario, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Ninjova pomsta
1981 Rudí
1980 Zuřící býk
1979 Elvis (TV film)
Triangle Factory Fire Scandal, The (TV film)
1976 King Kong
1975 Aloha, Bobby and Rose
Big Rip-Off, The (TV film)
Capone
Dream Makers, The (TV film)
1974 Case of Rape, A (TV film)
Žena pod vlivem
1973 Smějící se policajt
1963 A Child Is Waiting
1962 Útěk ze Zahrainu
1961 Too Late Blues

TV seriály

1982 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Pop Used to Work Chinatown (S01E03)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Kandidát zločinu (S03E03)
1960 Hong Kong (TV seriál)
1959 Five Fingers (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1956 The Man Called X (TV seriál)
1955 Soldiers of Fortune (TV seriál)
1953 The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 Crime Photographer (TV seriál)
1950 Sure As Fate (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace