foto

Charles Wright

  • nar. 16.5.1961 (57 let)
    Las Vegas, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 The Edge and Christian Show That Totally Reeks of Awesomeness (TV seriál)
2014 Camp WWE (TV seriál)

TV pořady

2018 WWE Hall of Fame 2018 (TV pořad)
2017 WWE Hall of Fame 2017 (TV pořad)
2016 WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
2013 The History of WWE: 50 Years of Sports Entertainment (TV pořad) - a.z.
WWE Royal Rumble (TV pořad)
2005 WWE Vengeance (TV pořad)
2002 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Velocity (TV pořad)
Wrestlemania X-8 (TV pořad)
2001 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania X-Seven (TV pořad)
2000 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Armageddon (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
WWF Rebellion (TV pořad)
WWF Unforgiven (TV pořad)
WrestleMania 2000 (TV pořad)
1999 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Backlash (TV pořad)
WWF Jakked (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
WWF Over the Edge (TV pořad)
1998 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Sunday Night Heat (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
WWF Metal (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
WWF Over the Edge (TV pořad)
WWF Rock Bottom: In Your House (TV pořad)
WrestleMania XIV (TV pořad)
1997 WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF In Your House: Badd Blood (TV pořad)
1996 WWE Royal Rumble (TV pořad)
1995 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WrestleMania XI (TV pořad)
1994 WWF Action Zone (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
1992 WWE SummerSlam (TV pořad)
WrestleMania VIII (TV pořad)
1984 WWF Superstars of Wrestling (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace