Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 5. dubna 1992 v Hoosier Dome (Indianapolis, Indiana). Na kartě se sešlo devět zápasů.

1) Shawn Michaels vs. Tito Santana 
2) The Undertaker vs. Jake Roberts
3) Roddy Piper vs. Bret Hart (WWF Intercontinental Championship)
4) Big Boss Man, Jim Duggan, Sgt. Slaughter & Virgil vs. The Mountie, The Nasty Boys & Repo Man 
5) Ric Flair vs. Randy Savage (WWF World Heavyweight Championship)
6) Rick Martel vs. Tatanka
7) Money Inc. vs. The Natural Disasters (WWF Tag Team Championship)
8) Skinner vs. Owen Hart
9) Hulk Hogan vs. Sid Justice (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

Paity 

všechny recenze uživatele

Macho, Macho man, I wanna be a Macho man. Skvělé, svkělé, tohle by měl být vzor pro další wrestlemanie. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Hrozná nuda, jediný co mne bavilo tak byl otvírák, který byl ok a nejlepší zápas večera předvedli Piper a Bret, to se mi fakt líbilo. Hoganovi zápasy ve WWE mne moc nebavily, sice Sid je fajn, ale tady mu to taky moc nesedlo. Sice další streak Undertakera, ale nic víc tahle PPV mne nenabídla. Ale musím si to odbýt, tak počítám i s takovými PPV. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Po zažehnaní irackého konfliktu, ktorý sa intenzívne premietol aj do wrestlingového diania trochu uvoľnenejší ročník, ktorý umožnil zažiariť napríklad nádejnému Tatankovi, z niekdajšieho úspešného tag teamu The Rockers osamostatnenému Shawnovi Michaelsovi či Fredovi Ottmanovi s Johnom Tentom, ktorí svojich spoločných takmer 400 kg spojili do monštruózneho dua The Natural Disasters. Hoganov finálny súper Sid "Justice" Eudy mal síce úctyhodné fyzické parametre (2,06 cm, 145 kg) a vypracovanú muskulatúru, akosi však postrádal správnu záporácku charizmu. ()

Zajímavosti (6)

  • Mnoho účinkujících hvězd WWF, které se objevily na této WrestleManii, se poté roky neobjevily na žádné další WrestleManii a některé se nevrátily už nikdy. Tento seznam zahrnuje: Ric Flair, Sid Justice, Roddy Piper, Earthquake, Typhoon, Jake Roberts, Rick Martel, Owen Hart, Skinner, Sgt Slaughter, Hacksaw Jim Duggan, Big Boss Man, Virgil, Nasty Boys, Barry Darsow, Jacques Rougeau, Miss Elizabeth, Legion of Doom, Ultimate Warrior a Charles Wright. (Epistemolog)
  • Původně měl na akci proběhnout i souboj mezi Davey Boy Smith vs. The Berzerker, ale byl zrušen na poslední chvíli kvůli časové tísni. (Epistemolog)

Reklama

Reklama