foto

Norbert Hülm

  • nar. 8.2.1956 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Caraba
2016 Polizeiruf 110 - Im Schatten (TV film)
2014 Dina Foxx: Tödlicher Kontakt (TV film)
Zítra to roztočíme, sousede! (TV film)
2011 Kdo, když ne my
2009 Katzenleben (studentský film)
Tak štastný jsem ještě nikdy nebyl
2008 Baader Meinhof Komplex
Berlin am Meer
Inga Lindström: Léto v Norrsundě (TV film)
2007 Futro
War ich gut? (TV film)
2006 Sonja
Vrány útočí (TV film)
2005 Die Frau gegenüber (studentský film)
2002 Frühlingshymne

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola první (S01E01)
Praxis mit Meerblick (TV seriál)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
2010 Kollegium - Klassenkampf im Lehrerzimmer (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Verliebt in Berlin (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)
1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Gute Zeiten, schlechte Zeiten: Magic Moments (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace