foto

Wolfgang Pissecker

  • nar. 1965
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Tatort - Ausgelöscht (TV film)
2010 Super plán (TV film)
2008 Darum
2007 Muttis Liebling (TV film)
2004 Trautmann - Schwergewicht (TV film)
2003 MA 2412 - Die Staatsdiener
2002 Licht ins Dunkel Gala 2002 (TV film)
Poppitz
2001 Osobní trenér (TV film)
Trautmann - Nichts ist so fein gesponnen (TV film)
2000 Aktion C+M+B (TV film)
Hart im Nehmen (TV film)
1999 Fink fährt ab
1996 Schmetterlingsgefühle (TV film)

TV seriály

2018 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 30 (S03E10)
Folge 29 (S03E09)
2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Späte Rache (E10)
2010 Die Gipfelzipfler (TV seriál)
2009 Die Lottosieger (TV seriál)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Fatale Forderungen (S01E08)
Neue Intrigen (S01E04)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Mahlzeit - Die Fernsehshow (TV seriál)
2000 Trautmann (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
MA 2412 (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Die kranken Schwestern (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)
2016 Sehr witzig!? (TV pořad)
2012 Der Salon am Dienstag (TV pořad)
2011 Wir Staatskünstler (TV pořad)
2007 Wir sind Kaiser (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
1991 Wer lacht, gewinnt (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1975 Sport am Montag (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky