foto

Hermann Dunzendorfer

  • nar. 1956
    Wels, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Südpol (TV film)
Tatort - Baum fällt (TV film)
2018 Trafikant
2017 Bierleichen. Ein Paschakrimi (TV film)
2016 Die Kinder der Villa Emma (TV film)
Die Stille danach (TV film)
2015 Am Ende des Sommers (TV film)
O bílém hadovi (TV film)
2014 Chladné srdce (TV film)
2013 Die Auslöschung (TV film)
Eine Handvoll Briefe - Liebe im Gepäck (TV film)
Vražda v galerii (TV film)
Zurück ins Leben (TV film)
2012 Kráska a zvíře (TV film)
Láska na prvním místě (TV film)
2011 Die Lange Welle hinterm Kiel (TV film)
Željesboj (TV film)
2010 Případ Andropov (TV film)
Tatort - Operation Hiob (TV film)
Zkouška odvahy (TV film)
2009 Ein Halbes Leben (TV film)
Případ Lemming
2008 Annas zweite Chance (TV film)
Der Hochzeitswalzer (TV film)
Etui
2007 Die Geschworene (TV film)
2006 Die Entscheidung (TV film)
Kráľ Afriky (TV film)
2005 Hledám maminku (TV film)
2004 Stärker als der Tod (TV film)
Welcome Home
2002 Im Fluß der Jahreszeiten (TV film)
2001 Der Schuß (TV film)
Ich schenk dir meinen Mann 2 (TV film)
1999 Das Schloß meines Vaters (TV film)
1998 Endlich Schluß
1997 Die Schuld der Liebe
1996 Das verletzte Lächeln (TV film)
1994 Hasenjagd - Vor lauter Feigheit gibt es kein Erbarmen
1991 Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)
1986 Paradise Ges.m.b.H.
1983 Drinnen und draußen

TV seriály

2018 Země zločinu (TV seriál)
Der Tote im See (E13)
2015 Země zločinu (TV seriál)
Mrtvý na ledu (E04)
2013 Venkovská lékařka (TV seriál)
Entscheidung des Herzens (E09)
2007 Die 4 da (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Polly Adler (TV seriál)
Eine Frau sieht rosa (E01)
2003 Big Ben (TV seriál)
Malování s Vincentem (S09E04)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Závěrečný hvizd (S08E02)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Trojice pro život (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Austropop Made in Styria - Eine kleine Geschichte der steirischen Rockmusik (TV film)
Slatin Pascha - Im Auftrag ihrer Majestät
2009 Pop Galerie Reloaded (TV seriál)
2008 Back to Africa
2007 Falco lebt! (TV film)
2005 Der Wadenmesser
2004 Vogelmenschen (TV film)
2002 Kunst gegen Gewalt (TV seriál)
1998 Falco - Hoch wie nie
Stein Weißer Mann (TV film)
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)
1995 Queen Phenomenon, The (TV film)
1982 Der Ball

TV pořady

2012 Austropop-Legenden (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky