foto

Lance Anderson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Racing for Time (TV film)
1997 Rodinná tajemství (TV film)

TV seriály

2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
Friday Night Bites (S01E03)
The Night of the Comet (S01E02)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2005 V utajení (TV seriál)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 The Originals (TV seriál)
Gather Up the Killers (S04E01)
2016 Containment (TV seriál)
A Kingdom Divided Against Itself (E09)
2015 The Originals (TV seriál)
For the Next Millennium (S03E01)
The Devil Is Damned (S02E13)
2014 The Originals (TV seriál)
Rebirth (S02E01)
Upíří deníky (TV seriál)
Gone Girl (S05E15)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
I Know What You Did Last Summer (S05E01)
Stand by Me (S04E15)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
The Rager (S04E03)
Break on Through (S03E17)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace