foto

Lance Anderson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Racing for Time (TV film)
1997 Rodinná tajemství (TV film)

TV seriály

2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
Pilot (E01)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
Friday Night Bites (S01E03)
The Night of the Comet (S01E02)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2006 V utajení (TV seriál)
Reunion (S02E08)
Home (S02E05)
Al-Baqara (S02E01)
2005 V utajení (TV seriál)
Intramural (S01E08)
Soldier (S01E05)
Money (S01E03)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Enigma (S01E15)
Má druhá levá noha (S01E12)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hlas ze záhrobí (S01E09)
Širé moře (S01E06)
Mořský vlk (S01E03)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
I Don't Want to Miss a Thing (S01E10)
Where Have All The Cowboys Gone (S01E04)
2018 The Originals (TV seriál)
When The Saints Go Marching In (S05E13)
Where You Left Your Heart (S05E01)
2017 The Originals (TV seriál)
Gather Up the Killers (S04E01)
2016 Containment (TV seriál)
A Kingdom Divided Against Itself (E09)
2015 The Originals (TV seriál)
For the Next Millennium (S03E01)
The Devil Is Damned (S02E13)
2014 The Originals (TV seriál)
Rebirth (S02E01)
Upíří deníky (TV seriál)
Gone Girl (S05E15)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
I Know What You Did Last Summer (S05E01)
Stand by Me (S04E15)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
The Rager (S04E03)
Break on Through (S03E17)

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 22 (S03E22)
Epizoda 3 (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace