foto

Peter Hardy

  • nar. 11.1.1957 (62 let)
    Perth, Western Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hard Target 2
2015 Is This the Real World
2013 Noble Silence
2012 Dangerous Remedy (TV film)
2000 Drsňák Chopper
1999 Falešná stopa
1997 Fable (TV film)
Rozparovač (TV film)
The Last of the Ryans (TV film)
1994 Baby Bath Massacre (TV film)
1993 Desperate Journey: The Allison Wilcox Story (TV film)
Federální policie: Past (TV film)
1990 Jackaroo (TV film)
1989 Daisy and Simon
1988 The Pursuit of Happiness

TV seriály

2013 It's a Date (TV seriál)
Případy doktora Bleika (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Breaks Some Hearts (S06E04)
2011 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
další epizody (4)
2008 Kriminálka z pobřeží (TV seriál)
2007 East West 101 (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
2000 Eugenie Sandler P.I. (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1997 Good Guys Bad Guys (TV seriál)
State Coroner (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
1996 Bite, The (TV seriál)
Naked: Stories of Men (TV seriál)
Pot a dřina (TV seriál)
Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Kolíbka a tak dále (E09)
1995 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Sbor tvrdých mužů (E05)
1994 A Country Practice (TV seriál)
Janus (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Snowy (TV seriál)
Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1992 Phoenix (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace