foto

Grzegorz Piątkowski

  • nar. 14.9.1959 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Pan Jones
2018 Serce nie sługa
2017 Po prostu przyjaźń
2015 Anatomia zła
2014 Město 44
1998 Feuerreiter
Taekwondo
Złoto dezerterów
1997 Brat naszego Boga
1992 Coupable d'innocence ou Quand la raison dort

TV seriály

2020 Król (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2012 Misja Afganistan (TV seriál) - set dekoratér
Rotacja (E13) - set dekoratér
Bunkier (E12) - set dekoratér
Wybory (E11) - set dekoratér
další epizody (13)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Pan Tadeáš

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky