foto

Stephen Downing

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Sin by Murder
1998 Dead by Dawn
1997 Witchcraft IX: Bitter Flesh
1993 Without Warning: Terror in the Towers (TV film)
1988 Velitelkou v pekle (TV film)
1984 More Than Murder (TV film)
1979 Crisis in Mid-air (TV film)
1973 Kráčející skála

TV seriály

1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1991 MacGyver (TV seriál)
Coltonové (S07E05)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 MacGyver (TV seriál)
Legenda o sv. Růži: 2. část (S05E02)
Legenda o sv. Růži: 1. část (S05E01)
Vražedný sen (S04E07)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1983 For Love and Honor (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 McClain's Law (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
Walking Tall (TV seriál)
1979 Eischied (TV seriál)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 The Culture High

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace