Reklama

Reklama

Zvláštní efekty

(seriál)
  • Kanada F/X: The Series (více)
Kanada / USA, (1996–1998), 28 h (Minutáž: 42–84 min)

Hrají:

Cameron Daddo, Christina Cox, Richard Waugh, Jason Blicker, Barbara Eve Harris, Carrie-Anne Moss, Kevin Dobson, John Spencer, Carlos Bernard, Kristin Lehman (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Specialista na zvláštní filmové efekty a počítačové triky Rollie Tyler pomáhá díky svým znalostem řešit složité kriminální případy. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Seriál sice nedosahuje kvality filmů s B. Brownem, ovšem celý tenhle skvělý nápad - spojení trikařů a zločinu alespoň úspěšně rozvedl. ()

DjLAky 

všechny recenze uživatele

Luxusní seriál. Nejvíce si pamatuji jednu epizodu, jak zločince, který někde umístil bombu, přesvědčili, že spadl s "letadlem" někam do lesa a pak ho probudili v "nemocnici", kde mu na TV přehrávali odpolední zprávy kde jako hlavní téma bylo vybuchnutí bomby... a on se na lůžku prokecl... Nemocnice byli jen kulisy, letadlo jen takový ten trenažér... jen následně to vězení pro toho teroristu pak bylo "ORIGINÁL"! :-D PS: LeeLee Sobieski mi v hercích nějak nesedí! Ani na IMDb není uvedena! Chtělo by to překontrolovat! ;-) Asi chybka... ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Trikaři jsou prostě kouzelníci...ale to, co vidíte, neberte moc vážně, realita je trochu složitější:) Ale třeba díl s gangem zlodějů aut byl špičkový. Celkově nadprůměr, a nejen díky Carrie-Anne, ale na čtyři hvězdy to není. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Teda nikdy jsem to nevidel a ted (2011) se to dost dobre hodnotit neda... Technika postoupila o nekolik svetelnych let dopredu, coz je hodne znat, ale na druhou stranu je v tom videt veci, ktere tehdy bezne, nebo vubec nebyly a dnes opravdu jsou, coz potesi a celkove to ma svou originalitu a i pres vcelku jednoduche pripady, ktere tam resi jsem se kupodivu nekolik dilu od toho neodlepil, coz je taky vykon! Fakt povedene a i dnes koukatelne! 70% !! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama