foto

Frank Morriss

  • nar. 10.9.1927
    Texas, USA
  • zem. 3.7.2013 (85 let)
    Northridge, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Silent Life
2004 Evel Knievel (TV film)
2003 Stopy (TV film)
2002 Erotománie (TV film)
Mladší bráška
2000 Last Debate, The (TV film)
1999 Jack Bull (TV film)
1998 Hledání
1997 Cyclops, Baby
Inkognito
1995 V poslední chvíli
1994 Zóna úniku
1993 Sledování
Zabiják
1992 Danielle Steel: Hollywoodská tajemství (TV film)
1991 Poldovi v patách
1990 Pták na drátě
V časové tísni
1989 Špatně zorganizovaná loupež
1988 Hot to Trot
1986 Číslo 5 žije
1985 Vítězové
1984 Honba za diamantem
1983 Létající oko
1981 Čí je to vlastně život
1980 Cesta divočinou
Escape (TV film)
Inside Moves
1979 Hometown USA
Murder by Natural Causes (TV film)
Smrtelné nehody na dálnici (TV film)
When She Was Bad... (TV film)
1978 I Wanna Hold Your Hand
Youngblood
1977 První láska
Strange Possession of Mrs. Oliver, The (TV film)
1976 Ode to Billy Joe
1975 Cry for Help, A (TV film)
1974 Godchild, The (TV film)
Gun, The (TV film)
Law, The (TV film)
Poprava vojína Slovika (TV film)
Půlnoční muž
1973 Brock's Last Case (TV film)
Charley Varrick
Return of Charlie Chan, The (TV film)
Six Million Dollar Man: Wine, Women and War, The (TV film)
1972 Cutter (TV film)
1971 Duel (TV film)
Harness, The (TV film)
Hitched (TV film)
1970 Hauser's Memory (TV film)
The Movie Murderer (TV film)

TV seriály

1976 Family (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1971 Sarge (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Hot to Trot
1983 Létající oko

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace