Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťosemročná Ellena Robertsová je zatknutá a prevezená do cely predbežného zadržania z dôvodu obťažovania a prenasledovania Davida Stillmana, prestížneho chirurga. V chicagskej väznici rozpráva Ellena svojej právnej zástupkyni o noci, ktorá predchádzala afére s Davidom. Zoznámila sa s ním na letisku. Ich sympatie boli od počiatku vzájomné. Príjemné stretnutie vo dvojici pokračovalo na večeri v luxusnej reštaurácii a bolo zavŕšené vášnivým milovaním v jednej z hotelových izieb. Obaja sa do seba bláznivo zaľúbili a trávili spolu takmer všetok voľný čas. David bol veľmi pozorný a často ju zahŕňal drahými darčekmi. Dokonca Ellene sľúbil, že opustí svoju manželku. Jeho verzia je však celkom iná. Ellena sa s ním cielene zoznámila a od toho momentu ho neustále prenasledovala a telefonicky obťažovala. Ohrozila jeho manželstvo a spravila mu zo života peklo... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Mě se to hafo líbilo, nechápu to blbý hodnocení, jenom 45%? Nasrat! Tento film je povedený, atmosféra skvělá, stejně tak i zápletka. Psychopatická ženská pronásleduje známého lékaře a jeho rodinu, co může být lepšího? Dávám 5* za scény, které byly skvěle provedené a za heecké obsazení, mám ráda Jenn E. ()

Reklama

Margerie 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller vhodný pro sobotní odpoledne. Film si na nic nehraje a právě to je na něm sympatické. Dějová linie je jednoduchá, pro ty, kdo už nějaký takový film viděli, se žádné velké zvraty nekonají, ale i tak má snímek slušnou atmosféru a chvílemi vás nechává na pochybách. Jedna hvězdička navíc za vynikající Jennu Elfman, kterou jsem si díky Dharmě a Gregovi opravu oblíbila a její úsměv prostě žeru. :-) ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Téměř identické téma řeší už film s Audrey Tautou v hlavní roli "Má mě rád nemá mě rád". Jen Audrey byla při svém terorizování "svého" doktora drsnější. Použila i fyzické násilí, na rozdíl od své americké "kolegyně". Ta týrala jen psychicky. Je neuvěřitelné kolik všelijakých šílených a úchylných lidí chodí po tomto světě. Přitom navenek tak vůbec nepůsobí. Bláznivá ženská si prostě vezme do hlavy, že bude chodit se svým vyvoleným doktorem a nebere ohled na nic a na nikoho. Fakt se mi nechtělo věřit, že je něco podobného možné, ale dušují se, že je to podle skutečnosti, tak tomu věřit musím. Mě film velmi zaujal, a proto hodnotím nadprůměrně. ()

Jamajdzan 

všechny recenze uživatele

Nebudem si nic nalhávat film na 5hvězd to určitě není, jednu hvězdu musím strhnout za to, že až příliš nápadně kopíruje o osum let starší Hoblitův Prvotní strach, který nám ukázal, že z daného tématu lze vyždímat i víc.. A další hvězdu strhávam za to, že kvalit prvotního strachu zdaleka nedosahuje. Na závěr ale musím dodat: Nebylo to zas tak špatné a nenudil jsem se a navíc mi film znovu připoměl tu úžasnou scénku zapírat, zapírat a zapírat. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama