foto

Ron Berglas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Mesiáš (TV film)
1999 RKO 281 (TV film)
1997 Půlnoční střelec (TV film)
1996 Goodbye My Love
Čas zločinu
1995 Noční hlídka (TV film)
1994 Rudý orel (TV film)
1993 Vlak smrti (TV film)
1990 Nevěstino věno (TV film)
1987 Ishtar
1986 Highlander
Poslední dny generála Pattona (TV film)
1985 Dítě snů
1984 Helen Keller: The Miracle Continues (TV film)
Hrdinové (TV film)
1982 Žena jménem Golda (TV film)

TV seriály

2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Oběť bez tváře (S01E06)
Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v Mezopotámii (S08E02)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Runaway Bay (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 Mike & Angelo (TV seriál)
1987 Pulaski (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Oppenheimer (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky