foto

Rex Ingram

  • nar. 20.10.1895
    Cairo, Illinois, USA
  • zem. 19.9.1969 (73 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Cesta do Shilohu
1967 Když přichází noc
1964 Your Cheatin' Heart
1960 Desire in the Dust
Elmer Gantry
1959 Watusi
1958 Anna Lucasta
Escort West
God's Little Acre
1957 Hell on Devil's Island
1956 Congo Crossing
1955 Tarzan's Hidden Jungle
1948 Moonrise
1947 Shoe Shine Jasper
1946 John Henry and the Inky-Poo
1945 A Thousand and One Nights
Dobrodružství
Hot Lisp Jasper
Jasper Tell
1944 Dark Waters
Jasper's Paradise
1943 Chata na nebesích
Fired Wife
Sahara
1942 Jasper and the Watermelons
Rozruch ve městě
Tulips Shall Grow - vyp.
1941 Hoola Boola - vyp.
The Gay Knighties - vyp.
1939 The Adventures of Huckleberry Finn
1936 The Green Pastures
1934 Harlem After Midnight
1933 The Emperor Jones
1929 The Four Feathers
1927 Král králů
1923 Desatero přikázání
1918 Salome
Tarzan of the Apes

TV seriály

1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
1957 Whirlybirds (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
The Brighter Day (TV seriál)
1953 Your Play Time (TV seriál)
1952 Ramar of the Jungle (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1998 Classified X (TV film) - a.z.
1939 Let My People Live

Host

TV pořady

1958 Social Security in Action (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace